Indy 9-de op Tournoi du Circuit National DAMMARIE-LES-LYS.


Indra Angad-Gaur (s.v. ATTAQUE!) is bij het eerste toernooi van het seizoen als 9e geŽindigd.

In het Gymnase Jean Zay in Dammarie-les-Lys (een voorstadje van Parijs) nam Angad-Gaur in het kader van de voorbereiding op het MEK op 25 - 29 oktober in Spanje deel aan het eerste toernooi van het Franse circuit. Deze wedstrijden zijn zeer geschikt als trainingswedstrijden omdat geen van de deelneemsters wordt vrijgesteld van de voorronden en ieder maar liefst twee poules moet schermen voor er een tableau wordt opgemaakt.

Er waren 66 deelneemsters uit 4 landen. De eerste poule won Indra 4 van de 5 partijen, de tweede poule won ze van alle 5 tegenstandsters wat resulteerde in een 5e plaats op het (incomplete) tableau van 64. Na de poules vielen twee maal de slechtste 6 schermsters uit, zodat er 54 dames op het tableau stonden en Indra bij de 64 niet hoefde aan te treden. Bij de 32 werd met 15 - 9 gewonnen van Anne Faller Galerneau (nummer 9 van de Franse ranglijst). Bij de 16 werd verloren van Gwenaelle Huet (nr 4 op de Franse lijst).

Met de eerste punten voor het nieuwe seizoen voor de Nederlandse lijst, zal Indra ook stijgen op de Franse puntenlijst (nu 15-de) waar ze nu haar vierde score toevoegt.

( 2 oktober 2004.)