INDY 7-de bij EK in Kopenhagen.

Bij het wereldbekertoernooi in Boedapest leek een keerpunt zich af te tekenen .......... De Franse kampioenschappen werden een succes ........... Nu is de EK toch een redelijke afsluiting van een bijzonder teleurstellend jaar geworden.

Het toernooi begon met een zr zware poule. Maar liefst drie van de zeven dames zouden bij de laatste acht gaan eindigen : Anna Rybicka (3), Laura Carlescu Badea (1) en INDY. Geen van drieën stonden dus echt goed op het tableau : Rybicka (28-ste), Badea (15-de) en INDY (26-ste) wat net genoeg was voor een vrijstelling op het tableau van 64. Kon er even worden uitgeblazen ........

Bij de 32 kwam de volgende krachtmeting : Ekatarina Youcheva (nr. 8 van de wereldranglijst en 7-de op de plaatsingslijst). Het werd 15-10 voor INDY. Vervolgens wachtte de volgende Russische, de geroutineerde Viktoria Nikichina (10-de geplaatst) die eveneens met 15-10 naar huis werd gestuurd.

Het eerste doel : de laatste 8 halen was hiermee bereikt. De volgende tegenstandster, Laura Badea, nummer 6 van de wereldranglijst en de uiteindelijke Europese kampioene 2004 werd voor vandaag te veel.

Voor eindresultaat zie: Overall ranking