De laatste loodjes


Sinds mijn blessure heb ik heel hard gewerkt om nog wat van de eerste helft van het Olympische seizoen te maken. Ik moest tegelijk revalideren en presteren, wat niet meeviel. De resultaten zijn daardoor helaas maar logischerwijze ook minder geweest dan mogelijk, maar ik denk dat ik het er nog aardig van af heb gebracht.

In de afgelopen 6 weken heb ik ondanks alles nog 2 keer de beste 16 bij WB's gehaald en een respectabele plek bij de beste 32 bij het EK.

Jammer is alleen wel dat ik in Las Vegas 2 weken geleden slechts één punt van Olympische nominatie af was......en dus ook van A-status en van financiële vergoeding en erkenning.....Ik verloor met 1 punt in de sudden death van de nr 4 van de wrl en verspeelde daarmee mijn eerste nominatiekans. Nou ja er volgen in 2008 nog 5 kansen.

Nu volgen drie weken van herstel en dan ga ik hard aan de slag om weer echt fit te worden en scherp richting het WK te kunnen gaan. Gelukkig ben ik inmiddels zodanig gerevalideerd dat ik weer volledig belastbaar ben, dus ik kan van de zomer lekker aan de bak!

6 juli 2007