Hoera fotowedstrijd gewonnen !!


floret

Hoera! Een prijs gewonnen!! Tja, ook buiten het wedstrijdseizoen moet je actief blijven he?!

Tijdens het MWK ori๋nteren werd ik door fotograaf Jan Campagne gebeld om voor hem model te staan. Hij wilde mij voor een fotowedstrijd van de foto-vakorganisatie "CAP" op de foto zetten. Deze organisatie houdt jaarlijks een aantal keer een congres, waarbij ook een fotowedstrijd onder de leden wordt gehouden. Dit keer was het onderwerp: "sporters in beeld"

Ik ben direct na het MWK doorgereden naar zijn studio in Naaldwijk en heb daar die middag geposeerd. Aan het einde van de sessie stelde ik voor iets met de schaduw te doen, want dat leek mij erg mooi. Als je een prijs wilt winnen moet je toch proberen iets anders dan de anderen in te sturen en de schermsport leent zich mijns inziens perfect voor een schaduwfoto. Zo speel je met het thema "sporters IN beeld". Ik sta er dus net buiten!

We kozen een witte achtergrond (in combinatie met een traditionele witte schermoutfit) en Jan posititioneerde een felle lamp direct naast mij. Hierbij het resultaat ... en een eervolle derde prijs op het congres! (als je goed kijkt zie je n่t nog het luchtmachtembleem op de mouw ...)

Ik ben trots!

( 14 september 2004.)