GESLAAGDE GENERALE
Circuit National Gonesse.


floret

Aan de vooravond van het begin van het wereldbekerseizoen, het echte werk, deelgenomen aan mijn vierde wedstrijd van het " Circuit National " van dit seizoen. Plaats van handeling was deze keer Salle d'armes Frédéric Laurie in Gonesse. De wedstrijd was de afsluiting van weer een week hard trainen. Resultaat : tweede plaats. Crecendo dus. In Grenoble was de kwart finale nog eindstation.

Het wedstrijdverloop was als volgt : In beide poules alles gewonnen, wat als gevolg had dat ik voor de 64 niet hoefde aan te treden. Bij de 32 won ik van Anne Villefranque met 15 -5 en bij de 16 van Marie Geffroy met 15 - 6. In de kwartfinale won ik met 15 - 9 van Virginie Ujlaky en in de halve van Marie Napolitano met 15 - 8. Al deze tegenstandsters waren françaises. Helaas, in het zicht van de haven struikelde ik (van vermoeidheid) over de Belgische Schouterden (10 - 14).

Uitslag :
1. Neele Schouterden (Bel)
2. INDRA ANGAD-GAUR
3. Marie Napolitano (Fr) en Emilie Laurent (Fr)

Er waren 68 deelneemsters uit 8 landen.

Deze score brengt me weer wat hoger op de Franse puntenlijst, maar veel hoger dan rond de 14e plaats zal ik wel nooit komen : zonder Frans paspoort kan ik niet met de Franse kampioenschappen meedoen wat tussen de 250 en 275 punten scheelt !

Nu op naar Seoul !

( 20 februari 2005.)