Tom Sebastian


Tom Sebastian lanceert vanaf komende donderdag (7 september 2006) zijn nieuwe lijn haarproducten. Opening is in A'dam. Indy was een van de modellen die hij hierbij heeft gebruikt.
http://tomsebastian.nl/index.php?content=nieuws


floret Indra Angad-Gaur

Afgelopen donderdag (19 januari 2006) was ik gevraagd om model te staan voor de nieuwe NTI-cursus styling en visagie van Tom Sebastian. Ik wist aanvankelijk niet precies wat ik ervan moest verwachten, maar het leek me in ieder geval erg leuk en dat bleek een understatement!

Bij aankomst in Ede bleek het om een hele grootschalige set te gaan, met een talrijke crew en ook SBS-6 was aanwezig om opnames van de opnames te maken! Tom combineerde namelijk de opnames voor het cursusmateriaal met opnames voor de promotie van zijn nieuwe haarlijn die in juni uitkomt en dat trok al meteen behoorlijk wat aandacht blijkbaar.

Ik vond het allemaal hartstikke prachtig: ik werd gekapt en opgemaakt en vervolgens in verschillende outfits door topfotograaf Govert de Roos vereeuwigd. Het was echt leuk nu eens op een hele mooie elegante manier te worden gefotografeerd in plaats van altijd maar weer heel sportief. Ik voelde me net een prinsesje!! (het “Tom-gevoel” blijkbaar)

Een hele leuke ervaring dus en zeker voor herhaling vatbaar als het aan mij ligt!

( 5 september 2006.)