INDY OP EIGEN KRACHT VERDER
(23 maart 2004)

Na een lange, moeizame periode heeft Indy besloten op eigen krachten verder te gaan met haar schermcarriŔre.

Het succes van de samenwerking met haar schermtrainer was aanvankelijk gebaseerd op een goede en open communicatie. Dit stelde de trainer in staat zijn training dusdanig aan Indy's wensen en niveau aan te passen, dat zij er in de wedstrijden haar voordeel mee kon doen.

Vanaf eind 2002 is de relatie echter langzaam minder hecht geworden en hiermee is ook het effect van de samenwerking steeds meer afgenomen. Uiteindelijk heeft Indy besloten dat het beter is zich in alle rust te richten op de te komen krachtmetingen.

Bij toekomstige wedstrijden kan ze uiteraard rekenen op steun van haar Franse clubtrainer, die tevens de nationale coach van Algerije is en -teamgenootjes, wat afgelopen weekend nog resulteerde in een derde plek in Reims.

In Reims heeft Indy haar spel van vˇˇr het Olympisch seizoen weer terug gevonden. Deze week houdt zij zich er met name mee bezig dit concept vast te houden, zodat er in Sint Petersburg wellicht eindelijk weer een aansprekend resultaat volgt.

Een plaats bij de eerste 8 in Sint Petersburg zal voldoende zijn voor nationale kwalificatie, waarna Indy op 17 april in Gent met ten minste een derde plek bij het Europese z˘netoernooi ook internationale kwalificatie voor de Olympische Spelen van deze zomer kan afdwingen.