Reims 21 maart 2004.

Circuit Nationale in Reims.
Indra brons.

Terwijl de concurrentie elkaar in Fukuď (Japan) bestrijdt, gaf Indra er de voorkeur aan zich in Frankrijk voor te bereiden op haar eindspurt. Voor Nederlands beste floretschermster viel er in Japan niet veel positiefs te doen, immers het laatste piekmoment ligt in Sint Petersburg op 27/28 maart. Ook al zou er in Japan goed worden gescoord, het zou voor het NOC*NSF geen nominatie opleveren - en zonder nominatie geen toestemming mee te doen aan het zonetoernooi in april.

Na een tot dusverre teleurstellend seizoen MOET er in Sint Petersburg een plaats bij de laatste acht bereikt worden anders gaan de Olympische Spelen in Athene aan Indy voorbij - een jetlag na Fukuď zou het doel niet echt nader brengen was de redenering. In Reims moest wedstrijdritme en een positief gevoel worden teruggevonden.

Na twee voorronden stond de Rotterdamse als tweede op het tableau geplaatst. Daarna werd gewonnen van Raphaelle Hobet, Sophie Marie Bouzat, Stephanie Bacon en in de halve finale verloren van Aurélie Benoit.

Eindstand:
1. Cecile Richard
2. Aurélie Benoit
3. INDRA ANGAD-GAUR